Sistemele fotovoltaice industriale sunt soluții de energie sustenabilă adaptate pentru utilizare în medii industriale și comerciale. Aceste sisteme implică instalarea unor panouri solare de dimensiuni mari pe clădiri sau terenuri industriale, cu scopul de a genera energie electrică pentru a alimenta procesele de producție, facilitățile și echipamentele industriale. Sistemele fotovoltaice industriale pot fi integrate în rețelele existente sau pot funcționa ca sisteme independente off-grid, contribuind la reducerea costurilor operaționale și a amprentei de carbon a întreprinderilor, în timp ce îmbunătățesc sustenabilitatea și eficiența energetică a operațiunilor industriale.

Showing all 5 results

Sistem Fotovoltaic 100kWp Trifazat – invertor Huawei

352.450,40 lei TVA inclus
  • EUR: 70.850,00 €
Rated 0 out of 5
Un sistem fotovoltaic trifazat de 100 kWp, echipat cu invertor Huawei, se impune ca o soluție de vârf pentru generarea energiei regenerabile. Acest sistem, având la bază tehnologia de vârf a invertorului Huawei, converteste eficient energia solară în electricitate utilizabilă, asigurând o performanță stabilă și fiabilă. Cu o capacitate de producție semnificativă, acest sistem fotovoltaic poate alimenta cu energie electrică mai multe clădiri sau infrastructuri, contribuind la reducerea amprentei de carbon și la promovarea unei economii mai durabile.

Sistem Fotovoltaic 100kWp Trifazat cu Fronius Tauro

352.450,40 lei TVA inclus
  • EUR: 70.850,00 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic trifazat, cu o capacitate de 100 kWp și echipat cu invertor Fronius Tauro 100-3-D, se remarcă ca o soluție avansată și fiabilă pentru generarea energiei electrice din surse regenerabile. Invertorul Fronius Tauro 100-3-D, ca inimă a acestui sistem, convertește cu precizie energia solară în energie electrică utilizabilă, oferind o soluție durabilă și eficientă din punct de vedere energetic. Sistemul fotovoltaic de 100 kWp poate asigura energie suficientă pentru a satisface nevoile multiplelor gospodării, contribuind semnificativ la reducerea facturii de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 50kWp Trifazat – invertor Huawei

176.225,19 lei TVA inclus
  • EUR: 35.425,00 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic trifazat, cu o capacitate de 50 kWp și dotat cu invertor Huawei, reprezintă o soluție avansată pentru generarea energiei verzi și durabile. Invertorul Huawei, ca piesă centrală a acestui sistem, convertește eficient energia solară în electricitate utilizabilă, asigurând un nivel ridicat de performanță și fiabilitate. Acest sistem fotovoltaic de 50 kWp poate furniza cantități semnificative de energie pentru a satisface cerințele multiplelor aplicații comerciale sau rezidențiale, contribuind la reducerea amprentei de carbon și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 50kWp Trifazat cu 2x Fronius Eco

176.225,19 lei TVA inclus
  • EUR: 35.425,00 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic trifazat cu o capacitate de 50 kWp, echipat cu două invertoare Fronius Eco, se remarcă ca o soluție avansată și fiabilă pentru generarea energiei electrice din surse regenerabile. Invertoarele Fronius Eco, ca nucleu al acestui sistem, convertesc cu precizie energia solară în energie electrică utilizabilă, oferind o soluție durabilă și eficientă din punct de vedere energetic. Sistemul fotovoltaic de 50 kWp poate asigura energie suficientă pentru a satisface nevoile multiplelor gospodării, contribuind semnificativ la reducerea facturii de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 50kWp Trifazat cu Fronius Tauro

176.225,19 lei TVA inclus
  • EUR: 35.425,00 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic trifazat cu o putere nominală de 50 kWp, echipat cu invertor Fronius, se remarcă ca o soluție avansată și fiabilă pentru generarea energiei electrice din surse regenerabile. Invertorul Fronius, ca nucleu al acestui sistem, convertește cu precizie energia solară în energie electrică utilizabilă, oferind o soluție durabilă și eficientă din punct de vedere energetic. Sistemul fotovoltaic de 50 kWp poate asigura energie suficientă pentru a satisface nevoile multiplelor gospodării, contribuind semnificativ la reducerea facturii de energie și la protejarea mediului înconjurător.