Showing 1–27 of 89 results

Instalatii curenti slabi

Rated 0 out of 5
Comunicarea și transferul de date sunt esențiale în lumea de azi, iar Instalațiile Curenți Slabi joacă un rol crucial în asigurarea unei conexiuni sigure și fiabile. Aceste instalații sunt concepute pentru a transporta semnale de joasă tensiune, permițând transmiterea eficientă a informațiilor între dispozitive.

Instalatii de alimentare cu energie

Rated 0 out of 5
Explorând în detaliu caracteristicile și avantajele instalațiilor de alimentare cu energie, vom descoperi cum aceste soluții tehnologice avansate pot îmbunătăți performanța, eficiența energetică și sustenabilitatea proiectelor dvs. Prin înțelegerea aprofundată a nevoilor dvs. specifice, vă vom ghida în alegerea celei mai potrivite instalații de alimentare, asigurându-vă că investiția dvs. aduce valoare adăugată pe termen lung.

Instalatii de iluminat si prize

Rated 0 out of 5
Atunci când vine vorba de amenajarea spațiilor tale, instalațiile de iluminat joacă un rol esențial. Fie că optezi pentru soluții elegante cu corpuri de iluminat sau preferați priza practică pentru a alimenta dispozitivele tale, oferta noastră îți vine în întâmpinare cu opțiuni diverse. Descoperă gama noastră de instalații de iluminat și prize care vor transforma orice încăpere într-un spațiu funcțional și plin de personalitate. Lasă-te inspirat de posibilitățile infinite și creează ambianța perfectă pentru a-ți exprima stilul unic.

Instalatii de legare la pamant / impamantare

Rated 0 out of 5
Alegerea corecta a sistemului de legare la pamant este cruciala pentru a garanta o functionare fiabila si o protectie adecvata a intregii instalatii electrice. Expertii nostri va pot oferi sfaturi personalizate pentru a identifica solutia ideala, potrivita nevoilor dvs. specifice. Descoperiti cum investitia intr-un sistem de legare la pamant poate contribui la cresterea sigurantei si a performantei activitatii dvs.

Instalatii de paratrasnet

Rated 0 out of 5
Sisteme de instalații de paratrăsnet, soluția ideală pentru protecția proprietății împotriva fulgerelor. Asigură siguranța ocupanților și oferă liniște de spirit pe termen lung.

Kit Off-Grid monofazat 100Wp 12V

1.355,58 lei TVA inclus
 • EUR: 272,50 €
Rated 0 out of 5
Un kit off-grid 100Wp 12V reprezintă o soluție excelentă pentru cei care doresc să beneficieze de energie solară independentă de rețeaua electrică. Acest sistem este ideal pentru aplicații în locuri izolate, cabane, rulote sau pentru alimentarea unor echipamente de mici dimensiuni. Prin utilizarea unui astfel de kit, poți reduce costurile cu energia și contribui la protejarea mediului.

Kit Off-Grid monofazat 150Wp 12V

2.033,36 lei TVA inclus
 • EUR: 408,75 €
Rated 0 out of 5
Un kit off-grid 150Wp 12V este un sistem fotovoltaic conceput pentru a furniza energie electrică în mod independent de rețeaua electrică. Acesta este ideal pentru locuri unde accesul la energie electrică este limitat sau inexistent, cum ar fi cabanele, rulotele sau chiar casele de vacanță.

Kit Off-Grid monofazat 1kWp 12V

7.049,01 lei TVA inclus
 • EUR: 1.417,00 €
Rated 0 out of 5
Un kit off-grid 1kWp 12V reprezintă o opțiune excelentă pentru cei care doresc să aibă acces la energie electrică în locuri izolate sau fără acces la rețeaua electrică tradițională. Acest sistem fotovoltaic oferă o soluție robustă și durabilă pentru satisfacerea nevoilor de energie electrică în diverse aplicații.

Kit Off-Grid monofazat 200Wp 12V

2.711,16 lei TVA inclus
 • EUR: 545,00 €
Rated 0 out of 5
Un kit off-grid 200Wp 12V este un sistem fotovoltaic proiectat pentru a furniza energie electrică în mod autonom, fără a fi conectat la rețeaua electrică. Acesta este potrivit pentru locații unde accesul la rețeaua electrică este limitat sau inexistent, cum ar fi cabanele, rulotele sau casele de vacanță.

Kit Off-Grid monofazat 300Wp 12V

4.066,74 lei TVA inclus
 • EUR: 817,50 €
Rated 0 out of 5
Un kit off-grid 300Wp 12V este o investiție valoroasă pentru cei care doresc să aibă acces la energie electrică în locuri izolate sau fără acces la rețeaua electrică tradițională. Acest sistem fotovoltaic oferă o sursă fiabilă de energie solară și poate fi utilizat în diverse aplicații, de la cabane și rulote la echipamentele din zonele rurale sau periferice.

Kit Off-Grid monofazat 600Wp 12V

8.133,47 lei TVA inclus
 • EUR: 1.635,00 €
Rated 0 out of 5
Un kit off-grid 600Wp 12V este o soluție excelentă pentru cei care doresc să aibă acces la energie electrică independent de rețeaua electrică tradițională. Aceste sisteme fotovoltaice sunt ideale pentru locații izolate sau pentru cei care doresc să devină mai independenți energetic.

Masuratori PRAM

Rated 0 out of 5
Masuratori PRAM - Tehnologie avansata pentru colectarea de date precise si fiabile. Eficienta, fiabilitate si versatilitate in aplicatii diverse. Solutia ideala pentru profesioniști si utilizatori casnici.

Mentenanta si service instalatii electrice

Rated 0 out of 5
Asigurarea întreținerii și a serviciilor pentru instalațiile electrice este esențială pentru a garanta fiabilitatea și siguranța spațiului tău. Fie că este vorba despre o proprietate rezidențială sau o facilitate comercială, menținerea corespunzătoare a instalațiilor electrice este o prioritate. Echipa noastră de profesioniști calificați oferă servicii de mentenanță și service personalizate pentru a rezolva orice problemă la instalațiile electrice și a menține performanța optimă a acestora. Încrede-te în expertiza noastră pentru a oferi un mediu sigur și eficient energetic.

Proiectare si executie instalatii electrice

Rated 0 out of 5
În inima ofertei noastre se află o înțelegere profundă a complexităților implicate atât în proiectarea, cât și în execuția instalațiilor electrice. Echipa noastră de profesioniști experimentați aduce ani de experiență la masă, asigurând că fiecare proiect, fie că este o clădire comercială, o proprietate rezidențială sau o unitate industrială, este planificat și executat cu atenție la cele mai înalte standarde.

Sistem Fotovoltaic 100kWp Trifazat – invertor Huawei

352.450,40 lei TVA inclus
 • EUR: 70.850,00 €
Rated 0 out of 5
Un sistem fotovoltaic trifazat de 100 kWp, echipat cu invertor Huawei, se impune ca o soluție de vârf pentru generarea energiei regenerabile. Acest sistem, având la bază tehnologia de vârf a invertorului Huawei, converteste eficient energia solară în electricitate utilizabilă, asigurând o performanță stabilă și fiabilă. Cu o capacitate de producție semnificativă, acest sistem fotovoltaic poate alimenta cu energie electrică mai multe clădiri sau infrastructuri, contribuind la reducerea amprentei de carbon și la promovarea unei economii mai durabile.

Sistem Fotovoltaic 100kWp Trifazat cu Fronius Tauro

352.450,40 lei TVA inclus
 • EUR: 70.850,00 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic trifazat, cu o capacitate de 100 kWp și echipat cu invertor Fronius Tauro 100-3-D, se remarcă ca o soluție avansată și fiabilă pentru generarea energiei electrice din surse regenerabile. Invertorul Fronius Tauro 100-3-D, ca inimă a acestui sistem, convertește cu precizie energia solară în energie electrică utilizabilă, oferind o soluție durabilă și eficientă din punct de vedere energetic. Sistemul fotovoltaic de 100 kWp poate asigura energie suficientă pentru a satisface nevoile multiplelor gospodării, contribuind semnificativ la reducerea facturii de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 10kWp Trifazat – invertor Huawei

35.245,04 lei TVA inclus
 • EUR: 7.085,00 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic trifazat, cu o capacitate de 10 kWp și echipat cu invertor Huawei, se prezintă ca o soluție avansată și fiabilă pentru generarea energiei electrice din surse regenerabile. Invertorul Huawei, ca nucleu al acestui sistem, convertește eficient energia solară în energie electrică utilizabilă, asigurând o performanță optimă și durabilitate pe termen lung. Acest sistem fotovoltaic de 10 kWp poate furniza suficientă energie pentru a satisface cerințele multiplelor aplicații comerciale sau rezidențiale, contribuind la reducerea dependenței de sursele tradiționale de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 10kWp Trifazat cu Fronius Symo

35.245,04 lei TVA inclus
 • EUR: 7.085,00 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic trifazat de 10 kWp, echipat cu invertor Fronius, reprezintă o soluție avansată și fiabilă pentru generarea energiei electrice din surse regenerabile. Invertorul Fronius, ca nucleu al acestui sistem, convertește cu precizie energia solară în energie electrică utilizabilă, oferind o soluție durabilă și eficientă din punct de vedere energetic. Sistemul fotovoltaic de 10 kWp poate furniza energie suficientă pentru a acoperi nevoile unei gospodării obișnuite, contribuind la reducerea facturii de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 15kWp Trifazat – invertor Huawei

52.867,56 lei TVA inclus
 • EUR: 10.627,50 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic trifazat, cu o capacitate de 15 kWp și echipat cu invertor Huawei, reprezintă o soluție de vârf pentru generarea energiei electrice din surse regenerabile. Invertorul Huawei, în calitate de element central al acestui sistem, transformă eficient energia solară în energie electrică utilizabilă, asigurând o funcționare fiabilă și o performanță optimă pe termen lung. Acest sistem fotovoltaic de 15 kWp poate furniza suficientă energie pentru a acoperi cerințele multiplelor aplicații comerciale sau rezidențiale, contribuind la reducerea dependenței de sursele tradiționale de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 15kWp Trifazat cu Fronius Symo

52.867,56 lei TVA inclus
 • EUR: 10.627,50 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic trifazat de 15 kWp, echipat cu invertor Fronius, este o soluție avansată și fiabilă pentru producerea energiei electrice din surse regenerabile. Invertorul Fronius, ca inima a acestui sistem, convertește cu precizie energia solară în energie electrică utilizabilă, oferind o soluție durabilă și eficientă din punct de vedere energetic. Sistemul fotovoltaic de 15 kWp poate furniza energie suficientă pentru a acoperi nevoile unei gospodării obișnuite, contribuind semnificativ la reducerea facturii de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 20kWp Trifazat – invertor Huawei

70.490,08 lei TVA inclus
 • EUR: 14.170,00 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic trifazat, cu o capacitate de 20 kWp și echipat cu invertor Huawei, se evidențiază ca o opțiune de vârf pentru generarea energiei electrice din surse regenerabile. Invertorul Huawei, ca element esențial al acestei configurații, convertește eficient energia solară în energie electrică utilizabilă, garantând o funcționare stabilă și performanțe optime pe termen lung. Acest sistem fotovoltaic de 20 kWp poate furniza cantități semnificative de energie pentru a satisface cerințele diverselor aplicații comerciale sau rezidențiale, contribuind la reducerea dependenței de sursele tradiționale de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 20kWp Trifazat cu Fronius Symo

70.490,08 lei TVA inclus
 • EUR: 14.170,00 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic trifazat cu o capacitate de 20 kWp, echipat cu invertor Fronius, se impune ca o soluție avansată și fiabilă pentru generarea energiei electrice din surse regenerabile. Invertorul Fronius, ca nucleu al acestui sistem, transformă cu precizie energia solară în energie electrică utilizabilă, oferind o soluție durabilă și eficientă din punct de vedere energetic. Sistemul fotovoltaic de 20 kWp poate furniza energie suficientă pentru a acoperi nevoile unei gospodării obișnuite, contribuind semnificativ la reducerea facturii de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 25kWp Trifazat – invertor Huawei

88.112,60 lei TVA inclus
 • EUR: 17.712,50 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic trifazat cu o putere nominală de 25 kWp și echipat cu invertor Huawei reprezintă o soluție de vârf pentru generarea energiei electrice din surse regenerabile. Invertorul Huawei, în calitate de element central al acestei configurații, convertește eficient energia solară în energie electrică utilizabilă, asigurând o funcționare stabilă și performanțe optime pe termen lung. Sistemul fotovoltaic de 25 kWp poate furniza suficientă energie pentru a acoperi nevoile unei game variate de aplicații comerciale sau rezidențiale, contribuind semnificativ la reducerea dependenței de sursele tradiționale de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 25kWp Trifazat cu Fronius Eco

88.112,60 lei TVA inclus
 • EUR: 17.712,50 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic trifazat cu o putere de 25 kWp, echipat cu invertor Fronius, se remarcă ca o soluție avansată și fiabilă pentru generarea energiei electrice din surse regenerabile. Invertorul Fronius, ca nucleu al acestui sistem, convertește cu precizie energia solară în energie electrică utilizabilă, oferind o soluție durabilă și eficientă din punct de vedere energetic. Sistemul fotovoltaic de 25 kWp poate asigura energie suficientă pentru a satisface nevoile multiplelor gospodării, contribuind semnificativ la reducerea facturii de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 27kWp Trifazat cu Fronius Eco

95.161,61 lei TVA inclus
 • EUR: 19.129,50 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic trifazat cu o putere nominală de 27 kWp, echipat cu invertor Fronius, se distinge ca o soluție avansată și fiabilă pentru generarea energiei electrice din surse regenerabile. Invertorul Fronius, ca nucleu al acestui sistem, convertește cu precizie energia solară în energie electrică utilizabilă, oferind o soluție durabilă și eficientă din punct de vedere energetic. Sistemul fotovoltaic de 27 kWp poate asigura energie suficientă pentru a satisface nevoile multiplelor gospodării, contribuind semnificativ la reducerea facturii de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 30kWp Trifazat – invertor Huawei

105.735,12 lei TVA inclus
 • EUR: 21.255,00 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic trifazat, având o capacitate instalată de 30 kWp și echipat cu invertor Huawei, se distinge ca o alegere de vârf pentru generarea energiei electrice din surse regenerabile. Invertorul Huawei, în calitate de element central al acestui sistem, transformă eficient energia solară în energie electrică utilizabilă, asigurând o funcționare stabilă și performanțe optime pe termen lung. Sistemul fotovoltaic de 30 kWp poate furniza cantități semnificative de energie pentru a satisface nevoile unei game variate de aplicații comerciale sau rezidențiale, contribuind la reducerea dependenței de sursele tradiționale de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 3kWp Monofazat – invertor Huawei

10.573,51 lei TVA inclus
 • EUR: 2.125,50 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic 3kWp monofazat cu invertor Huawei reprezintă o soluție eficientă și fiabilă pentru producerea energiei electrice din surse regenerabile. Cu invertorul Huawei la inimă, acest sistem convertește cu precizie energia solară în energie electrică utilizabilă, oferind o soluție durabilă și eficientă energetic. Sistemul fotovoltaic 3kWp poate furniza energie suficientă pentru a acoperi nevoile unei locuințe obișnuite, contribuind la reducerea facturii de energie și la protejarea mediului înconjurător.