Sistemele fotovoltaice care utilizează invertor Huawei reprezintă o soluție de vârf în domeniul energiei solare. Invertorul Huawei transformă eficient curentul continuu (DC) generat de panourile solare în curent alternativ (AC), potrivit pentru utilizarea în gospodării și pentru integrarea în rețeaua electrică. Cu o reputație solidă pentru fiabilitate și performanță, invertorul Huawei optimizează producția de energie solară, oferind o soluție durabilă și eficientă energetic. Dotat cu funcții avansate de monitorizare și gestionare a energiei, sistemul permite utilizatorilor să urmărească și să optimizeze performanța sistemului lor fotovoltaic. Este o alegere ideală pentru cei care doresc să adopte o sursă de energie curată și sustenabilă.

Showing all 11 results

Sistem Fotovoltaic 100kWp Trifazat – invertor Huawei

352.450,40 lei TVA inclus
 • EUR: 70.850,00 €
Rated 0 out of 5
Un sistem fotovoltaic trifazat de 100 kWp, echipat cu invertor Huawei, se impune ca o soluție de vârf pentru generarea energiei regenerabile. Acest sistem, având la bază tehnologia de vârf a invertorului Huawei, converteste eficient energia solară în electricitate utilizabilă, asigurând o performanță stabilă și fiabilă. Cu o capacitate de producție semnificativă, acest sistem fotovoltaic poate alimenta cu energie electrică mai multe clădiri sau infrastructuri, contribuind la reducerea amprentei de carbon și la promovarea unei economii mai durabile.

Sistem Fotovoltaic 10kWp Trifazat – invertor Huawei

35.245,04 lei TVA inclus
 • EUR: 7.085,00 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic trifazat, cu o capacitate de 10 kWp și echipat cu invertor Huawei, se prezintă ca o soluție avansată și fiabilă pentru generarea energiei electrice din surse regenerabile. Invertorul Huawei, ca nucleu al acestui sistem, convertește eficient energia solară în energie electrică utilizabilă, asigurând o performanță optimă și durabilitate pe termen lung. Acest sistem fotovoltaic de 10 kWp poate furniza suficientă energie pentru a satisface cerințele multiplelor aplicații comerciale sau rezidențiale, contribuind la reducerea dependenței de sursele tradiționale de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 15kWp Trifazat – invertor Huawei

52.867,56 lei TVA inclus
 • EUR: 10.627,50 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic trifazat, cu o capacitate de 15 kWp și echipat cu invertor Huawei, reprezintă o soluție de vârf pentru generarea energiei electrice din surse regenerabile. Invertorul Huawei, în calitate de element central al acestui sistem, transformă eficient energia solară în energie electrică utilizabilă, asigurând o funcționare fiabilă și o performanță optimă pe termen lung. Acest sistem fotovoltaic de 15 kWp poate furniza suficientă energie pentru a acoperi cerințele multiplelor aplicații comerciale sau rezidențiale, contribuind la reducerea dependenței de sursele tradiționale de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 20kWp Trifazat – invertor Huawei

70.490,08 lei TVA inclus
 • EUR: 14.170,00 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic trifazat, cu o capacitate de 20 kWp și echipat cu invertor Huawei, se evidențiază ca o opțiune de vârf pentru generarea energiei electrice din surse regenerabile. Invertorul Huawei, ca element esențial al acestei configurații, convertește eficient energia solară în energie electrică utilizabilă, garantând o funcționare stabilă și performanțe optime pe termen lung. Acest sistem fotovoltaic de 20 kWp poate furniza cantități semnificative de energie pentru a satisface cerințele diverselor aplicații comerciale sau rezidențiale, contribuind la reducerea dependenței de sursele tradiționale de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 25kWp Trifazat – invertor Huawei

88.112,60 lei TVA inclus
 • EUR: 17.712,50 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic trifazat cu o putere nominală de 25 kWp și echipat cu invertor Huawei reprezintă o soluție de vârf pentru generarea energiei electrice din surse regenerabile. Invertorul Huawei, în calitate de element central al acestei configurații, convertește eficient energia solară în energie electrică utilizabilă, asigurând o funcționare stabilă și performanțe optime pe termen lung. Sistemul fotovoltaic de 25 kWp poate furniza suficientă energie pentru a acoperi nevoile unei game variate de aplicații comerciale sau rezidențiale, contribuind semnificativ la reducerea dependenței de sursele tradiționale de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 30kWp Trifazat – invertor Huawei

105.735,12 lei TVA inclus
 • EUR: 21.255,00 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic trifazat, având o capacitate instalată de 30 kWp și echipat cu invertor Huawei, se distinge ca o alegere de vârf pentru generarea energiei electrice din surse regenerabile. Invertorul Huawei, în calitate de element central al acestui sistem, transformă eficient energia solară în energie electrică utilizabilă, asigurând o funcționare stabilă și performanțe optime pe termen lung. Sistemul fotovoltaic de 30 kWp poate furniza cantități semnificative de energie pentru a satisface nevoile unei game variate de aplicații comerciale sau rezidențiale, contribuind la reducerea dependenței de sursele tradiționale de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 3kWp Monofazat – invertor Huawei

10.573,51 lei TVA inclus
 • EUR: 2.125,50 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic 3kWp monofazat cu invertor Huawei reprezintă o soluție eficientă și fiabilă pentru producerea energiei electrice din surse regenerabile. Cu invertorul Huawei la inimă, acest sistem convertește cu precizie energia solară în energie electrică utilizabilă, oferind o soluție durabilă și eficientă energetic. Sistemul fotovoltaic 3kWp poate furniza energie suficientă pentru a acoperi nevoile unei locuințe obișnuite, contribuind la reducerea facturii de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 50kWp Trifazat – invertor Huawei

176.225,19 lei TVA inclus
 • EUR: 35.425,00 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic trifazat, cu o capacitate de 50 kWp și dotat cu invertor Huawei, reprezintă o soluție avansată pentru generarea energiei verzi și durabile. Invertorul Huawei, ca piesă centrală a acestui sistem, convertește eficient energia solară în electricitate utilizabilă, asigurând un nivel ridicat de performanță și fiabilitate. Acest sistem fotovoltaic de 50 kWp poate furniza cantități semnificative de energie pentru a satisface cerințele multiplelor aplicații comerciale sau rezidențiale, contribuind la reducerea amprentei de carbon și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 5kWp Monofazat – invertor Huawei

17.622,52 lei TVA inclus
 • EUR: 3.542,50 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic 5kWp monofazat cu invertor Huawei reprezintă o soluție eficientă și fiabilă pentru producerea energiei electrice din surse regenerabile. Cu invertorul Huawei la inimă, acest sistem convertește cu precizie energia solară în energie electrică utilizabilă, oferind o soluție durabilă și eficientă energetic. Sistemul fotovoltaic 5kWp poate furniza energie suficientă pentru a acoperi nevoile unei locuințe obișnuite, contribuind la reducerea facturii de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 6kWp Monofazat – invertor Huawei

21.147,02 lei TVA inclus
 • EUR: 4.251,00 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic 6kWp monofazat cu invertor Huawei reprezintă o soluție avansată și fiabilă pentru producerea energiei electrice din surse regenerabile. Cu invertorul Huawei la inimă, acest sistem convertește cu precizie energia solară în energie electrică utilizabilă, oferind o soluție durabilă și eficientă energetic. Sistemul fotovoltaic 6kWp poate furniza energie suficientă pentru a acoperi nevoile unei locuințe obișnuite, contribuind la reducerea facturii de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 8kWp Trifazat – invertor Huawei

28.196,03 lei TVA inclus
 • EUR: 5.668,00 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic trifazat, cu o capacitate de 8 kWp și echipat cu invertor Huawei, se distinge ca o soluție avansată și fiabilă pentru generarea energiei electrice din surse regenerabile. Invertorul Huawei, ca inimă a acestui sistem, transformă cu precizie energia solară în energie electrică utilizabilă, oferind o soluție durabilă și eficientă din punct de vedere energetic. Sistemul fotovoltaic de 8 kWp poate asigura energie suficientă pentru a satisface nevoile unei gospodării obișnuite, contribuind semnificativ la reducerea facturii de energie și la protejarea mediului înconjurător.