Sistemele fotovoltaice Fronius reprezintă vârful tehnologiei în industria energiei solare. Invertorul Fronius transformă eficient curentul continuu (DC) generat de panourile solare în curent alternativ (AC), potrivit pentru utilizarea în gospodării și pentru a fi integrat în rețeaua electrică. Cu o reputație solidă pentru fiabilitate și performanță, invertorul Fronius optimizează producția de energie solară, oferind o soluție durabilă și eficientă energetic. Cu funcții avansate de monitorizare și gestionare a energiei, sistemul permite utilizatorilor să urmărească și să optimizeze performanța sistemului lor fotovoltaic. Este o alegere ideală pentru cei ce doresc să adopte o sursă de energie curată și sustenabilă.

Showing all 12 results

Sistem Fotovoltaic 100kWp Trifazat cu Fronius Tauro

352.450,40 lei TVA inclus
 • EUR: 70.850,00 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic trifazat, cu o capacitate de 100 kWp și echipat cu invertor Fronius Tauro 100-3-D, se remarcă ca o soluție avansată și fiabilă pentru generarea energiei electrice din surse regenerabile. Invertorul Fronius Tauro 100-3-D, ca inimă a acestui sistem, convertește cu precizie energia solară în energie electrică utilizabilă, oferind o soluție durabilă și eficientă din punct de vedere energetic. Sistemul fotovoltaic de 100 kWp poate asigura energie suficientă pentru a satisface nevoile multiplelor gospodării, contribuind semnificativ la reducerea facturii de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 10kWp Trifazat cu Fronius Symo

35.245,04 lei TVA inclus
 • EUR: 7.085,00 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic trifazat de 10 kWp, echipat cu invertor Fronius, reprezintă o soluție avansată și fiabilă pentru generarea energiei electrice din surse regenerabile. Invertorul Fronius, ca nucleu al acestui sistem, convertește cu precizie energia solară în energie electrică utilizabilă, oferind o soluție durabilă și eficientă din punct de vedere energetic. Sistemul fotovoltaic de 10 kWp poate furniza energie suficientă pentru a acoperi nevoile unei gospodării obișnuite, contribuind la reducerea facturii de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 15kWp Trifazat cu Fronius Symo

52.867,56 lei TVA inclus
 • EUR: 10.627,50 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic trifazat de 15 kWp, echipat cu invertor Fronius, este o soluție avansată și fiabilă pentru producerea energiei electrice din surse regenerabile. Invertorul Fronius, ca inima a acestui sistem, convertește cu precizie energia solară în energie electrică utilizabilă, oferind o soluție durabilă și eficientă din punct de vedere energetic. Sistemul fotovoltaic de 15 kWp poate furniza energie suficientă pentru a acoperi nevoile unei gospodării obișnuite, contribuind semnificativ la reducerea facturii de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 20kWp Trifazat cu Fronius Symo

70.490,08 lei TVA inclus
 • EUR: 14.170,00 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic trifazat cu o capacitate de 20 kWp, echipat cu invertor Fronius, se impune ca o soluție avansată și fiabilă pentru generarea energiei electrice din surse regenerabile. Invertorul Fronius, ca nucleu al acestui sistem, transformă cu precizie energia solară în energie electrică utilizabilă, oferind o soluție durabilă și eficientă din punct de vedere energetic. Sistemul fotovoltaic de 20 kWp poate furniza energie suficientă pentru a acoperi nevoile unei gospodării obișnuite, contribuind semnificativ la reducerea facturii de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 25kWp Trifazat cu Fronius Eco

88.112,60 lei TVA inclus
 • EUR: 17.712,50 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic trifazat cu o putere de 25 kWp, echipat cu invertor Fronius, se remarcă ca o soluție avansată și fiabilă pentru generarea energiei electrice din surse regenerabile. Invertorul Fronius, ca nucleu al acestui sistem, convertește cu precizie energia solară în energie electrică utilizabilă, oferind o soluție durabilă și eficientă din punct de vedere energetic. Sistemul fotovoltaic de 25 kWp poate asigura energie suficientă pentru a satisface nevoile multiplelor gospodării, contribuind semnificativ la reducerea facturii de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 27kWp Trifazat cu Fronius Eco

95.161,61 lei TVA inclus
 • EUR: 19.129,50 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic trifazat cu o putere nominală de 27 kWp, echipat cu invertor Fronius, se distinge ca o soluție avansată și fiabilă pentru generarea energiei electrice din surse regenerabile. Invertorul Fronius, ca nucleu al acestui sistem, convertește cu precizie energia solară în energie electrică utilizabilă, oferind o soluție durabilă și eficientă din punct de vedere energetic. Sistemul fotovoltaic de 27 kWp poate asigura energie suficientă pentru a satisface nevoile multiplelor gospodării, contribuind semnificativ la reducerea facturii de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 3kWp Monofazat cu Fronius Primo

10.573,51 lei TVA inclus
 • EUR: 2.125,50 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic monofazat de 3 kWp, echipat cu invertor Fronius, reprezintă o soluție eficientă și fiabilă pentru producerea energiei electrice din surse regenerabile. Invertorul Fronius, ca inima a acestui sistem, convertește cu precizie energia solară în energie electrică utilizabilă, oferind o soluție durabilă și eficientă energetic. Sistemul fotovoltaic de 3 kWp poate furniza energie suficientă pentru a acoperi nevoile unei locuințe obișnuite, contribuind la reducerea facturii de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 50kWp Trifazat cu 2x Fronius Eco

176.225,19 lei TVA inclus
 • EUR: 35.425,00 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic trifazat cu o capacitate de 50 kWp, echipat cu două invertoare Fronius Eco, se remarcă ca o soluție avansată și fiabilă pentru generarea energiei electrice din surse regenerabile. Invertoarele Fronius Eco, ca nucleu al acestui sistem, convertesc cu precizie energia solară în energie electrică utilizabilă, oferind o soluție durabilă și eficientă din punct de vedere energetic. Sistemul fotovoltaic de 50 kWp poate asigura energie suficientă pentru a satisface nevoile multiplelor gospodării, contribuind semnificativ la reducerea facturii de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 50kWp Trifazat cu Fronius Tauro

176.225,19 lei TVA inclus
 • EUR: 35.425,00 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic trifazat cu o putere nominală de 50 kWp, echipat cu invertor Fronius, se remarcă ca o soluție avansată și fiabilă pentru generarea energiei electrice din surse regenerabile. Invertorul Fronius, ca nucleu al acestui sistem, convertește cu precizie energia solară în energie electrică utilizabilă, oferind o soluție durabilă și eficientă din punct de vedere energetic. Sistemul fotovoltaic de 50 kWp poate asigura energie suficientă pentru a satisface nevoile multiplelor gospodării, contribuind semnificativ la reducerea facturii de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 5kWp Monofazat cu Fronius Primo

17.622,52 lei TVA inclus
 • EUR: 3.542,50 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic monofazat de 5 kWp, echipat cu invertor Fronius, reprezintă o soluție eficientă și fiabilă pentru producerea energiei electrice din surse regenerabile. Invertorul Fronius, ca inima a acestui sistem, convertește cu precizie energia solară în energie electrică utilizabilă, oferind o soluție durabilă și eficientă energetic. Sistemul fotovoltaic de 5 kWp poate furniza energie suficientă pentru a acoperi nevoile unei locuințe obișnuite, contribuind la reducerea facturii de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 6kWp Monofazat cu Fronius Primo

21.147,02 lei TVA inclus
 • EUR: 4.251,00 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic monofazat de 6 kWp, echipat cu invertor Fronius, reprezintă o soluție eficientă și fiabilă pentru generarea energiei electrice din surse regenerabile. Invertorul Fronius, ca nucleu al acestui sistem, transformă cu precizie energia solară în energie electrică utilizabilă, oferind o soluție durabilă și eficientă din punct de vedere energetic. Sistemul fotovoltaic de 6 kWp poate asigura energie suficientă pentru a satisface nevoile unei gospodării obișnuite, contribuind la reducerea facturii de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Sistem Fotovoltaic 8kWp Monofazat cu Fronius Primo

28.196,03 lei TVA inclus
 • EUR: 5.668,00 €
Rated 0 out of 5
Sistemul fotovoltaic monofazat de 8 kWp, echipat cu invertor Fronius, reprezintă o soluție avansată și fiabilă pentru generarea energiei electrice din surse regenerabile. Invertorul Fronius, ca nucleu al acestui sistem, convertește cu precizie energia solară în energie electrică utilizabilă, oferind o soluție durabilă și eficientă din punct de vedere energetic. Sistemul fotovoltaic de 8 kWp poate furniza energie suficientă pentru a acoperi nevoile unei gospodării obișnuite, contribuind la reducerea facturii de energie și la protejarea mediului înconjurător.