PENTRU CASA TA

SISTEMELE FOTOVOLTAICE ON GRID

Energia ta, conectată la viitor: Sisteme fotovoltaice on-grid pentru o lume mai luminată și mai conectată.

Economii la facturile de energie

Sistemele fotovoltaice on-grid permit utilizatorilor să genereze propria energie electrică și să o vândă sau să o împartă cu rețeaua electrică, reducând astfel factura lunară de energie.

Rentabilitate rapidă a investiției

Datorită posibilității de a vinde surplusul de energie electrică înapoi în rețea (net metering), proprietarii de sisteme on-grid pot recupera investiția inițială într-un timp relativ scurt.

Fiabilitate în caz de întuneric

Sistemele fotovoltaice on-grid permit utilizatorilor să rămână conectați la rețeaua electrică publică în timpul perioadelor fără soare sau noaptea, asigurându-le un flux constant de energie.

Susținerea rețelei electrice

Prin generarea și distribuirea energiei electrice în rețeaua publică, sistemele fotovoltaice on-grid contribuie la stabilizarea și îmbunătățirea infrastructurii energetice a comunității locale.

TOT CE TREBUIE SA STII

DESPRE SISTEMELE FOTOVOLTAICE ON GRID

Sistemele fotovoltaice on-grid sunt soluții inovatoare și sustenabile pentru producerea de energie electrică, conectând proprietățile la rețeaua electrică publică și facilitând schimbul de energie între sistemul solar și rețea. Aceste sisteme oferă proprietarilor o modalitate eficientă de a genera și utiliza energie solară, contribuind la reducerea facturilor de energie și la promovarea unei surse de energie curate și regenerabile.

 • Integrare în rețeaua electrică

  Sistemele fotovoltaice on-grid sunt conectate la rețeaua electrică publică, permițând utilizatorilor să beneficieze de o sursă suplimentară de energie sau să vândă surplusul de energie înapoi în rețea.

 • Net metering

  Prin utilizarea net metering, proprietarii de sisteme on-grid pot măsura și compensa excesul de energie produsă de sistemul lor solar, reducând astfel factura de energie.

 • Fiabilitate în caz de întuneric

  În timpul perioadelor fără soare sau noaptea, proprietarii de sisteme on-grid rămân conectați la rețeaua electrică publică, asigurându-se că au acces la energie electrică în orice moment.

 • Rentabilitate rapidă a investiției

  Datorită posibilității de a vinde surplusul de energie înapoi în rețea, proprietarii de sisteme on-grid pot recupera investiția inițială într-un timp relativ scurt.

 • Flexibilitate în dimensiune și design

  Sistemele fotovoltaice on-grid pot fi dimensionate și proiectate pentru a se potrivi oricărei dimensiuni și nevoi specifice ale proprietății.

 • Susținerea rețelei electrice

  Prin generarea și distribuirea energiei electrice în rețeaua publică, sistemele on-grid contribuie la stabilitatea și eficiența infrastructurii energetice a comunității locale.

 • Monitorizare și control avansat

  Proprietarii de sisteme on-grid pot monitoriza și controla performanța sistemului lor solar folosind tehnologii avansate de monitorizare și control.

 • Conformitate și reglementări

  Sistemele fotovoltaice on-grid trebuie să respecte reglementările locale și naționale privind siguranța și conexiunea la rețeaua electrică publică.

 • Contribuție la mediu

  Utilizarea energiei solare ajută la reducerea emisiilor de carbon și la protejarea mediului înconjurător, contribuind la combaterea schimbărilor climatice.

 • Viabilitate pe termen lung

  Investiția într-un sistem fotovoltaic on-grid oferă proprietarilor o sursă de energie durabilă și pe termen lung, contribuind la stabilitatea și siguranța energetică a proprietății lor.

Coș de cumpărături
Autentificare

Nu ai inca un cont?

0 Lista de dorințe
0 articol Coș
Contul meu